top of page

TASSUASEMAN ETÄVASTAANOTTO

 

Voit varata Tassuemaseman eläinlääkärille 15 minuutin etävastaanottoajan. Etävastaanottoa pitävät klinikkamme omat tutut eläinlääkärit.

 

Etävastaanottokäynnillä saat yhteyden eläinlääkäriin kännykällä, tabletilla tai tietokoneella videokuvan välityksellä. Voit mm. kysyä neuvoa kiireettömiin sairauksiin tai muihin terveysongelmiin, raportoida voinnista, keskustella klinikalla jo aloitetun hoidon tehosta ja/tai jatkosta tai kysyä eläinlääkärin arviota tilanteeseen silloin, kun et ole varma, onko klinikalle tulo tarpeen. Videokuvan avulla eläinlääkärimme saa selkeämmän kuvan potilaan tilanteesta, kuin pelkän puhelinkeskustelun perusteella.

 

Huomioithan, että etävastaanotto ei korvaa perinteistä vastaanottokäyntiä klinikalla, koska osa lemmikkien sairauksista ja vaivoista on sellaisia, joita ei voida etänä luotettavasti tutkia ja hoitaa. Mikäli potilaan tilan selvittely vaatii tarkempia tutkimuksia, etäeläinlääkäri voi tilannearvion jälkeen ohjeistaa sinua varaamaan ajan klinikalle.

 

Lääkkeiden määräämisestä etävastaanottokäynnillä:

Eläinlääkäreiden mahdollisuudet määrätä reseptilääkkeitä ovat rajalliset Suomen lainsäädännön vuoksi. Emme näin ollen voi määrätä etäkonsultaation perusteella reseptilääkkeitä (esimerkiksi antibiootteja, silmä- tai korvatulehduslääkkeitä, suurta  osaa kipulääkkeitä tai punkkitabletteja). Jatkuvan lääkityksen reseptin uusiminen yleensä onnistuu, mikäli lemmikkiäsi on hoidettu Tassuasemalla viimeisen vuoden aikana.

Yleensä kaikki reseptilääkkeillä hoidettavat oireet ja sairaudet edellyttävät lemmikin käyntiä klinikalla eläinlääkärin vastaanotolla.

 

Etävastaanoton hinta:

Tassuaseman etävastaanoton hinta on 42 € ja se kestää 15 minuuttia. Vastaanottokäynti maksetaan tilisiirtona ja lasku lähtetään ajan varaajalle / eläimen omistajalle sähköpostitse käyntiyhteenvedon yhteydessä. 

Rotta ja pehmohiiri, sydän
Ajan varaaminen:

Etävastaanottoajan varaaminen on yksinkertaista ja se tehdään Tassuaseman nettiajanvarauksen kautta:

 

1. Varaa aika etävastaanotolle Tassuaseman nettiajanvarauksesta

Nettiajanvaraukseen pääset tästä >>

Puhelimitse ei voi varata etävastaanottoaikaa.

2. Etävastaanotolle kirjautuminen

Saat juuri ennen etävastaanoton alkamista tekstiviestin. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja yhteys etäeläinlääkäriin aukeaa. Anna VIIVI-sovellukselle lupa käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa.

 

Huolehdimme etävastaanotolla yksityisyydestäsi eikä siitä tehdä ääni- tai kuvatallenteita.

Tervetuloa Tassuaseman omien eläinlääkäreiden etävastaanotolle!

bottom of page