top of page
Musta koira, portaat

PALVELUT

Rokotukset
Tunnistusmerkintä ja EU-passi
Rokotukset

Rokotuskäyntiin kuuluu aina lemmikin terveystarkastus. Suosittelemme etenkin pennuille loishäädön antamista noin 1–2 viikkoa ennen rokotusta.

Tunnistusmerkintä ja EU-passi

Ulkomaille matkustava lemmikki tarvitsee voimassaolevien rokotusten lisäksi EU-passin ja tunnistusmerkinnän (mikrosiru). Passin myöntää ja kirjoittaa aina eläinlääkäri ja lemmikki voidaan mikrosiruttaa tarvittaessa samalla käynnillä. Ulkomaille kulloinkin vaadittavat rokotukset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa Ruokaviraston sivuilta www.ruokavirasto.fi.

Viralliset terveystutkimukset 

Tassuasemalla tehdään Suomen Kennelliiton virallisia terveystutkimuksia: virallinen polvitarkastus, virallinen sydänkuuntelu, viralliset lonkka-, kyynär-, olka- ja selkäkuvaukset. Lisäksi kerran kuukaudessa pidetään joukkosilmätarkastuspäivä (ell Leena Ruotsalainen-Ryökkynen). Digiröntgenkuvat lähetetään sähköisesti suoraan Kennelliittoon lausuttaviksi. Lähetämme halutessasi kuvat myös sähköpostiisi.

Laboratorio 

Tassuasemalla on mahdollisuus tutkia mm. veri- ja virtsanäytteitä sekä karva-, raape- ja sytologisia näytteitä. Käytämme myös ulkopuolisia laboratorioita näytteiden analysointiin. Otamme myös DNA-näytteitä.

Röntgen

Tassuasemalla on uudenaikainen digiröntgenlaite diagnostiikan tukena.

Ultraääni

Tassuasemalla tutkimme ultraäänellä lähinnä vatsaontelon elimiä (esim. kohtu, virtsarakko) sekä teemme tiineystarkastuksia.

Hammashoidot

Hammashoidot tekee Tassuasemalla aina eläinlääkäri. Hammaskiven poiston lisäksi teemme hampaiden kirurgisia poistoja. Käytössämme on ultraäänilaite hammaskiven poistoa varten sekä hammasporayksikkö ja hammasröntgen.  Vaativimmat suukirurgiset tapaukset ohjaamme spesialistille.

Kirurgia

Tassuasemalla on tilava ja uudenaikainen leikkaussali. Teemme pehmytosakirurgisia toimenpiteitä kuten mm. sterilaatioita, kastraatioita, nisäkasvainleikkauksia, pattien ja kasvainten poistoja. Käytössämme on isofluraanianestesia sekä anestesiavalvontalaitteisto. Erityisosaamista ja -olosuhteita vaativat potilaat ohjaamme tarvittaessa eteenpäin spesialisteille / sairaaloihin.

Akuuttiaika

Akuuteissa tapauksissa pyrimme järjestämään lemmikillesi ajan mahdollisimman pian jo samalle päivälle. Varaa akuuttiaika mieluiten puhelimitse, koska silloin voimme antaa tarvittaessa lisäohjeita ja olla Tassuasemalla valmiina, kun saavut.

 

Hätätapauksissa ja vastaanoton ollessa suljettu pyydämme ottamaan yhteyttä päivystäviin klinikoihin:

Yliopistollinen eläinsairaala 

Eläinsairaala Aisti 

Eläinsairaala Evidensia Tammisto 

Omaeläinsairaala Mevet

Hoitaja-aika

Koulutetut ja osaavat klinikkaeläinhoitajamme poistavat tikkejä, ottavat tarvittaessa verikokeita ja röntgenkuvia sekä suorittavat esimerkiksi punkin poistoja. Voit varata hoitaja-ajan klinikan numerosta 09 4257 8300.

Jäähyväisten aika + tuhkauspalvelut 

Kun lemmikkisi jäähyväisten aika on käsillä, sinun ei tarvitse jaksaa huolehtia käytännön asioista. Me autamme sinua. Yhteistyökumppanimme on Sateenkaarisillan pieneläinkrematorio.

Muut hoidot ja palvelut

Trimmaus:

Tuija Juselius trimmaa kaikkia rotuja mukaan lukien myös nypittävät rodut. Perustrimmien lisäksi palveluina ovat mm. koirien pesut, erilaiset turkin siistimiset, pohjavillan poistot, turkin alasajot, tassukarvojen leikkaus, korvakarvojen nypintä ja kynsien leikkaus. Perustrimmiin sisältyy aina kynsien ja tassukarvojen leikkaus.

Trimmauspäivät ovat keskiviikko ja perjantai. Ajanvaraus ja tiedustelut suoraan Tuijalta p. 040-823 9719 arkisin klo 10–19.

Drive in- kynsien leikkaus:  parittomien viikojen keskiviikkoisin klo 16-17 kynsien leikkausta ilman ajanvarausta. Hinta alk. 20 e/koira.

Tassuasemapuoti

Tassuasemalla on pieni puoti, josta voit ostaa mm. itsehoitotuotteita korvavaivoihin, vatsavaivoihin, iho-ongelmiin jne. Lisäksi myymme Hill's, Royal Canin sekä Specific-koiran- ja kissanruokia. Valikoimista löytyy lähinnä sairauksien tukihoitoon tarkoitettuja ruokia. Täydennämme puodin valikoimaa säännöllisesti ja asiakkaittemme toiveita kuunnellen.

Viralliset terveystutkimukset
Laboratorio
Röntgen
Ultraääni
Hammashoidot
Kirurgia
Akuuttiaika
Hoitaja-aika
Kotikäynnit
Jäähyväisten aika
Muut hoidot
Tassuasemapuoti
bottom of page